Spalatorie profesionala de covoare

ETAPELE DE SPALARE:

Spalarea unui covor poate parea a fi un lucru simplu, insa, in realitate, lucrurile nu stau asa.
Un covor curat necesita timp, solutii speciale de curatare, spatiu pentru stoarcere si uscare. Asta daca dorim ca acel covor sa arate ca nou.

1. ANALIZA: Covorul dvs. este atent analizat in functie de tipul de tesatura, pentru stabilirea celei mai bune metode de spalat si a detergentilor speciali folositi.

2. DESPRAFUIREA MECANIZATA: Covorul este introdus in desprafuitorul profesional pentru eliminarea prafului si murdariei. Acesta asigura atat desprafuire prin vibratii cat si aspirarea covorului.

3. SPALAREA AUTOMATA: Spalarea propriu-zisa este efectuata cu ajutorul unei masini automate de spalat (tren de spalat covoare) ce efectueaza urmatoarele proceduri: Prespalare, Spalare, Clarite, Rulare.

4. CLATIREA: Aceasta se realizeaza in 2 etape, atat in trenul de spalare cat si in centrifuga, eliminandu-se astfel detergentul.

5. STOARCEREA PRIN CENTRIFUGARE: Se realizeaza cu ajutorul unei centrifugi profesionale care asigura o stoarcere eficienta si o reducere a timpului de uscare (elimina 95% din apa).

6. USCAREA IN CAMERA SPECIALA: Uscarea rapida a covoarelor se realizeaza cu ajutorului unui dezumidificator profesional care incalzeste, ventileaza si extrage umezeala in spatiul interior special amenajat.

7. FINISAREA: Covorul este aspirat si periat pentru o curatare impecabila si pregatit pentru livrare!