Servicii de curatenie profesionala la domiciliu si in spatiile comerciale

Oferim servicii de curatenie  oricui isi doreste sa scape de acest efort considerabil in conditiile in care este foarte ocupat cu munca sau cu familia.

Oferim flexibilitate in asigurarea de servicii de curatenie acasa si in spatiile comerciale.  Putem veni oricand va doriti dumneavoastra pentru a face curatenie.

Folosim produse ecologice de incredere si cu efect antistatic, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati foarte des la acest serviciu si sa cheltuiti alti bani. Asadar, orice camin are nevoie de noi, de serviciile noastre profesionale de curatenie la domiciliu. Fie ca este vorba de case/vile, apartamente cu 1-2-3-4 sau mai multe camere, noi raspundem prompt oricarei solicitari. Indiferent de provocare, noi facem tot ce ne sta in puteri pentru a duce la bun sfarsit orice insarcinare. Nu s-a intamplat niciodata in intreaga noastra activitate ca vreo problema sa ramana nesolutionata. Asadar, pentru orice tine de curatenie la domiciliu, noi suntem firma potrivita, alegerea dumneavoastra nr.1 speram, pe baza experientei.

Oferim beneficiarilor serviciilor noastre calitate ridicata a operatiunilor efectuate, in acord cu standardele de comun acord acceptate.

Servicii de curatenie spatii comerciale. Fie ca vorbim de mall-uri, supermarket-uri sau complex de magazine, sunt tranzitate zilnic de un flux ridicat de persoane. Dimenisiunile extinse atrag dupa sine cerinte specifice in ceea ce priveste aceste locatii. Curatenia unui spatiu comercial atrage dupa sine o adevarata desfasurare de forte. Din acest motiv Nera Clean vine cu o solutie complexa pentru a duce la bun sfarsit serviciul de curatenie spatii comerciale, cu o echipe atent instruite pentru a-si atinge obiectivul: o locatie curata si sigura.

Intregul proces de igienizare are la baza o strategie de actiuni, bine stabilita si pusa la punct de superivizorii echipelor. Atentia la detalii in cazul acestui serviciu, ne-a adus de-a lungul timpului numeroase proiecte pe care le-am finalizat cu brio.